Tietosuojakäytäntö

Web-sivuston käyttöehdot

1. Ehdot

Käyttämällä tätä verkkosivustoa sitoudut noudattamaan näitä Käyttöehtojen ehtoja ja kaikkia sovellettavia lakeja ja määräyksiä ja hyväksy, että olet vastuussa sovellettavien paikallisten lakien noudattamisesta. Jos et ole samaa mieltä jonkin näistä termeistä, sinulla ei ole oikeutta käyttää tai käyttää tätä sivustoa. Tämän sivuston sisältämät materiaalit ovat tekijänoikeus- ja tavaramerkkilainsäädännön alaisia.

2. Käytä lisenssiä

Lupaa myönnetään tilapäisesti lataamasta kopiota materiaaleista (tietoa tai ohjelmistosta) kokkolarock.fi:n verkkosivuilla henkilökohtaiseen, muuhun kuin kaupalliseen väliaikaiseen katseluun. Tämä on lisenssin myöntäminen, ei nimikkeen siirtoa ja tämän käyttöoikeuden nojalla et voi:
muokata tai kopioida materiaaleja;
käyttää materiaalia mihin tahansa kaupalliseen tarkoitukseen tai julkiseen näyttöön (kaupallinen tai ei-kaupallinen);
yritä purkaa tai kääntää ohjelmistoon kokkolarock.fi:n verkkosivustossa olevia ohjelmistoja;
poista tekijänoikeudet tai muut merkinnät materiaaleista; tai
siirtää materiaalit toiselle henkilölle tai “peilata” materiaalit millä tahansa muulla palvelimella.
Tämä käyttöoikeus lakkaa automaattisesti, jos loukkaat jotain näistä rajoituksista ja kokkolarock.fi voi irtisanoa milloin tahansa. Kun olet lopettanut näiden materiaalien katselun tai tämän käyttöoikeuden lopettamisen jälkeen, sinun on tuhottava kaikki hallussaan olevat ladatut materiaalit joko sähköisessä tai painetussa muodossa.

3. Vastuuvapauslauseke

Kokkolarock.fi-sivuston materiaaleja tarjotaan “sellaisenaan”. kokkolarock.fi ei takaa, eikä epäsuoraa, ja täten irtisanoutuu ja tekee tyhjäksi kaikki muut takuut, mukaan lukien rajoituksetta oletetut takuut tai soveltuvuudesta kaupankäynnin, sopivuudesta tiettyyn tarkoitukseen, tai ei-immateriaalioikeuksien tai muiden oikeuksien loukkaamista. Edelleen, kokkolarock.fi ei takaa tai tee esityksiä koskevat tarkkuutta, todennäköinen tuloksia tai luotettavuutta materiaalien käyttöä sen verkkosivulla tai muutoin liittyvät tällaisia ​​aineita tai mitä tahansa sivustoja linkitetty näille sivuille.

4. Rajoitukset

Missään tapauksessa kokkolarock.fi tai sen toimittajat eivät ole vastuussa mistään vahingoista (mukaan lukien, rajoituksetta vahingot tietojen katoamisesta tai voiton vuoksi tai liiketoiminnan keskeytyksestä,), jotka johtuvat käytöstä tai kyvyttömyydestä käyttää materiaalia kokkolarock. fi verkkosivustolla, vaikka kokkolarock.fi tai kokkolarock.fi valtuutettu edustaja on ilmoitettu suullisesti tai kirjallisesti tällaisen vahingon mahdollisuudesta. Koska jotkut lainkäyttöalueet eivät salli epäsuoran takuun rajoituksia tai rajoituksia vastuuta aiheutuvista tai satunnaisista vahingoista, nämä rajoitukset eivät välttämättä koske sinua.

5. Tarkistukset ja errata

Kokkolarock.fi:n verkkosivuilla näkyviin materiaaleihin voi sisältyä teknisiä, typografisia tai valokuvausvirheitä. kokkolarock.fi ei takaa, että mikään verkkosivuillaan olevista materiaaleista on tarkkoja, täydellisiä tai ajankohtaisia. kokkolarock.fi voi tehdä muutoksia verkkosivuillaan oleviin materiaaleihin milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta. kokkolarock.fi ei kuitenkaan ole sitoutunut päivittämään materiaaleja.

6. Linkit

kokkolarock.fi ei ole tutustunut kaikkiin Internet-sivustoihinsa liittyviin sivustoihin eikä ole vastuussa tällaisen linkitetyn sivuston sisällöstä. Linkkien sisällyttäminen ei merkitse sivuston kokkolarock.fi hyväksymistä. Tällaisen linkitetyn sivuston käyttö on omalla vastuullasi.

7. Sivuston käyttöehdot Muutokset

kokkolarock.fi voi muuttaa näitä käyttöehtoja verkkosivuillaan milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta. Käyttämällä tätä verkkosivustoa sitoudut noudattamaan näiden käyttöehtojen nykyistä versiota.

8. Sovellettava laki

Kokkolarock.fi:n verkkosivuilla esitettyihin vaatimuksiin sovelletaan Suomen valtion lakeja, sanotun kuitenkaan rajoittamatta sen lainvalintasäännösten soveltamista.

Yleiset ehdot, jotka koskevat verkkosivuston käyttöä.

Tietosuojakäytäntö

Yksityisyytesi on meille erittäin tärkeä. Siksi olemme kehittäneet tämän käytännön, jotta voimme ymmärtää, miten keräämme, käytämme, kommunikoimme ja luovumme ja käytämme henkilökohtaisia ​​tietoja. Seuraavassa kuvataan tietosuojakäytäntömme.

  • Ennen henkilötietojen keräämistä tai sen aikana tunnistetaan tarkoitukset, joihin tietoja kerätään.
  • Keräämme ja käytämme henkilökohtaisia ​​tietoja pelkästään niiden tavoitteiden täyttämiseksi, jotka olemme määrittäneet meille ja muille yhteensopiville tarkoituksille, ellei meillä ole asianomaisen henkilön suostumusta tai lain edellyttämiä.
  • Pidämme vain henkilötietoja niin kauan kuin ne ovat välttämättömiä näiden tavoitteiden saavuttamiseksi.
  • Keräämme henkilökohtaisia ​​tietoja laillisin ja oikeudenmukaisin keinoin ja tarvittaessa asianomaisen henkilön tietoon tai suostumukseen.
  • Henkilötietojen on oltava merkityksellisiä käyttötarkoitukseensa, ja siinä määrin kuin se on tarpeen näihin tarkoituksiin, niiden on oltava tarkkoja, täydellisiä ja ajantasaisia.
  • Suojelemme henkilökohtaisia ​​tietojasi suojaamalla suojausta tappioilta tai varkauksilta sekä luvattomalta käytöltä, paljastamisesta, kopioimisesta, käytöstä tai muokkaamisesta.
  • Annamme asiakkaille helposti tietoa henkilötietojen hallintaa koskevista käytännöistämme ja käytännöistämme.

Olemme sitoutuneet toimintaamme näiden periaatteiden mukaisesti sen varmistamiseksi, että henkilötietojen luottamuksellisuus suojataan ja ylläpidetään.